Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ .

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ .

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ .

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΟMΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ,ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !!!

ΑΓΩΝΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ.


ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ 23/07/2013: Καταργήθηκε ένας θεσμός κοινωνικός ,επιτυχημένος που τον έχει αγκαλιάσει όλος ο κόσμος .Ο σχολικός φύλακας λειτουργεί αποτρεπτικά στην ολοένα αυξανόμενη ενδοσχολική βία, στην όλο και περισσοτερο αυξημένη διακίνηση ναρκωτικών ,στην παιδεραστία και βέβαια στις υλικές ζημιές και δολιοφθορές . Καταργήθηκε ο θεσμός και πριν στεγνώσει η μελάνη προκηρυσσονται 3800 θέσεις μέχω ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ για την δουλειά αυτή .Δεν βάζετε απλά 2200 άτομα στην ήδη μεγάλη λίστα της ανεργίας αλλά αφαιρείτε το τελευταίο μεροκάματο από την οικογένεια μας που μέχρι τώρα συντηρούσε ένα και δύο ανέργους και πλήρωνε φόρους και χαράτσια . Το πιο τραγικό βέβαια είναι ότι αφού μας πείσατε για την σιγουρια στην δουλειά μας πήραμε δάνεια τα οποία τώρα πια δεν θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε και έτσι θα χάσουμε και το τελευταίο κομμάτι της ζωής μας .Πιστεύουμε,ότι με την ψήφιση αυτή του νόμου υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας .


ΖΗΤΑΜΕ :
Την κατάργηση του ανθρωποκτόνου αυτού νόμου 
Την επιστροφή όλων των φυλάκων πίσω στα σχολειά τους 
ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ Δεν είμαστε κάποια συντεχνία που απλά έχασε τα κεκτημένα της ή την βόλεψη της .Είμαστε κάποιοι από τους 1,500,000 άνεργους που ζητούν το αυτονόητο : ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω ,που ξεδιάντροπα και με περίσσιο κυνισμό την παρέδωσαν στους τοκογλύφους δανειστές της χώρας μας .Ότι κατακτήθηκε επί δεκαετίες με αίμα και αγώνες λεηλατήθηκε με τον πλέον μεθοδευμένο και επαίσχυντο τρόπο .Αυτοί που κατάκλεψαν και λαφυραγώγησαν το κράτος επαγγέλλονται τώρα την σωτηρία του ,ενοχοποιώντας τους εργαζομένους και στρέφοντας την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης . Εμείς οι Σχολικοί Φύλακες θέλουμε να ενώσουμε την φωνή μας με την φωνή όλων των ανέργων και απελπισμένων συμπολιτών μας .
Να πάψουμε να είμαστε νούμερα ανέργων στα χαρτιά ή σε στατιστικές κάποιων Υπουργείων.
Να πάρουμε ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ .
Να γίνουμε ποτάμι , χείμαρρος που θα πνίξει την μνημονιακή λαίλαπα .
Να βροντοφωνάξουμε "ΟΧΙ". Μέχρις εδώ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ . 
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ .
ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ .
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ .
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ . Δεν θα κλάψουμε, δεν θα φοβηθούμε, δεν βουλιάζουμε στον καναπέ μας μόνοι. Βγαίνουμε στον δρόμο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Να ανατρέψουμε την μνημονιακή λαίλαπα, το πλιάτσικο των μεγαλοκαρχαριών, τις εγκληματικές αντικοινωνικές και αδίστακτες πολιτικές των δωσίλογων.







ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου