Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Σ’ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ! Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ …………….
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αποφάσισε στις 22/7/2013 να καταργήσει το θεσμό του Σχολικού φύλακα .Έναν θεσμό που από το 2001 αποτελεί αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι της σχολικής κοινότητας .
Δεν είναι μόνο ότι 2000 εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους και μπαίνουν στην ατελείωτη λίστα των Ανέργων .Η Ουσία και η Αλήθεια είναι ακόμη πιο επώδυνη .Ο Σχολικός Φύλακας μέχρι σήμερα ήταν η δύναμη αποτροπής και προστασίας από καταστροφές και βανδαλισμούς στο Δημόσιο Σχολείο .Ασπίδα περιφρούρησης της παιδικής ψυχής στην ολοένα αυξανόμενη ενδοσχολική βία και στην ραγδαία αύξηση των ναρκωτικών στα σχολεία .
Η υποκρισία τους είναι παροιμιώδης .Την μία ημέρα καταργούν ένα θεσμό και την επομένη προκηρύσσουν 4.000 θέσεις μέσω ΕΣΠΑ , πενταμηνίτες των 400 Ευρώ (χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα) . Δήθεν σχολικούς φύλακες – κατά το ήμισυ φύλακες . Μισή φύλαξη είναι καθόλου φύλαξη . 
Ο στόχος των κυβερνώντων είναι προφανής .Κανείς σίγουρος ,κανείς ασφαλής για την δουλειά του , τα δικαιώματα του, την ιερή υποχρέωση του απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες τους. Συνειδητά επιδιώκουν να οδηγήσουν τον Ελληνικό λαό στην φτώχεια , στην εξαθλίωση , στην τελική υποταγή του . Θέλουν ένα λαό φοβισμένο , τρομαγμένο και γονατισμένο .Οι Σχολικοί Φύλακες ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ , ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ .
Η πεζοπορία διαμαρτυρίας των 560 χλμ Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αυτοκινητοπομπή Αλεξανδρούπολη –Αθήνα σφράγισαν τις κινητοποιήσεις μας, σημάδεψαν τους αγώνες μας . 
Οι Σχολικοί Φύλακες ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ .
Δεν σταματάμε όμως εδώ . ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ . Ενώνουμε την φωνή μας με όλους όσους πλήττονται απ’αυτή την βάρβαρη πολιτική .
Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, καθηγητές , καθαρίστριες ΥΠ.ΟΙΚ. , ΕΛΒΟ , ΑΠΕΡΓΟΊ της Coca Cola , SOS Χαλκιδική , ΕΟΠΥΥ , επιτροπές κατοίκων πόλης, έχουμε δώσει όρκο να ΜΗΜ λυγίσουμε αν αυτή την πολιτική δεν την τσακίσουμε ! Μέχρι την τελική νίκη , νίκη της κοινωνίας και του Λαού .
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Σ’ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ! Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου