Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Λύση τώρα !!!!!



Λύση τώρα !!!!!
Συνάδελφοι μην αυταπατάστε μας έχουν για απόλυση , μας μοιράζουν υποσχέσεις μέχρι το πέρας του οκταμήνου …
Πρέπει να πολεμήσουμε με τα δικα τους βρώμικα κόλπα , τι να το κάνω εγώ μια φορά το μήνα να πηγαίνω στο σύνταγμα, να κάθομαι 5-6 ώρες να με γεμίζουν χημικά φούμαρα και υποσχέσεις, και να γυρνώ στο σπίτι μου με το κεφάλι κάτω …
Φτάνει πια η κοροϊδία, ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να σκέπτεται τρόπους και ιδέες πως θα πιέσουμε τη κυβέρνηση να μας ξαναπάρει πίσω στη δαυλιά μας ….
Δικιά μου γνώμη είναι να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε,
Στα ψηφαλάκια!!!!! 
Οι πιο δραστήριοι συνάδελφοι οργανωθείτε ανά δήμους και περιφέρειες μέσω face book και προσωπικά και κανονίστε συναντήσεις με βουλευτές της Ν.Δ, και πιέστε τους να πάρουν θέση, Μαζευτείτε οσο μπορείτε περισσότεροι συνάδελφοι και από γειτονικούς Δήμους και πιέστε τους εκβιαστικά, μόνο έτσι παίρνουν χαμπάρι, πηγαίνετε κατευθείαν στο Δημαρχο σας και πιεστέ τον να πιέσει το Υπουργείο εσωτερικών να πάρει εσάς, μιας και μέχρι τώρα εχει πετυχει ο θεσμός του Σχ. Φύλακα ,Και όχι ημίμετρα όπως προγράμματα ΕΣΠΑ και καθαρίστριες που κάνουν και χρέη φύλακα. Βάλτε ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου σας ότι καλύπτεται πάγιες και διαρκεις ανάγκες, και ότι οι μέχρι τώρα έχει πετυχει ο θεσμός του Σχ. φύλακα αφού ο συγκεκριμένος φύλακας έχει πείρα, γνώση, και δεκαετή κατάρτιση, και ο μισθός του κατά ένα μεγάλο μέρος βγαίνει από τη μείωση στις φθορές των κτηρίων…[Έρχονται δημοτικές εκλογές.!!!] Το συγκεκριμένο ψήφισμα θα το χρησιμοποιήσετε και στις δικαστικές αγωγές στο μέλλον ,γιατί μετά τις Δημ εκλογές μην είδατε το Πανάι….
Και σόλους τους παραπάνω θα θέσετε τα εξής απλά ερωτήματα…
• Γιατί καταργήθηκε ο θεσμός μας χωρίς να αξιολογηθούμε πρώτα
• Γιατί εφόσον έχουμε προσληφθεί με το Πρ. διάταγμα Παυλόπουλου μέσω ΑΣΕΠ μας λένε ότι έχουμε μπει με ρουσφέτι
• Γιατί εφόσον καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες διώχνουν εμάς που έχουμε την εμπειρία και την δεκαετή κατάρτιση , με δάνεια και οικογενειακές υποχρεώσεις και στη θέση μας παίρνουν νέους άνεργους σε εξάμηνα προγράμματα χωρίς εμπειρία και γνώση του θεσμού, αφού πριν προλάβουν να μάθουν τις εγκαταστάσεις, τους μαθητές και τις ιδιαιτερότητες του κάθε σχολείου, θα τους αλλάξουν με άλλους άνεργους.
• Γιατί αφού έχει περάσει ένα τετράμηνο διαθεσιμότητας δεν έχει μεταταχτεί ούτε ένας Σχ. Φύλακας
• Και άμα απολύσουν εμάς και άλλους 25.000 θα μειωθεί το Δημοσιονομικό ελημα της χώρας , αφού 30.000 χιλιάδες οικογένειες με τα λίγα ψίχουλα που θα απομένουν θα τα δινουν ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ [Τα ήδη πουλημένα ] θα αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους και τα χαράτσια, η Ελληνική αγορά θα νεκρώσει, θα αναγκαστούμε να ξεπουλήσουμε την περιουσία των προγόνων μας , και κατ΄΄επεκταση και τη περιουσία της Ελλάδος για ένα κομμάτι ψωμί …….. Αυτό θελουν???
Να πάρουν θέση για μας στη βουλή, τώρα όχι υποσχέσεις, τώρα άμεσα …..Αλλιώς μαύρο δαγκωτό
Αυτό φοβούνται τη ψήφο μας….. Και στις περιφέρειες το φοβούνται πολύ περισσότερο.

Και κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και να δώσω κουράγιο στους συναδέλφους που αντιστέκονται, με πείσμα και επιμονή στη μαραθώνια πορεία ,για να έχουμε όλοι πίσω τη δουλειά μας …Και να παροτρύνω τους συναδέλφους να συμπορευτούν μαζί τους έστω για λίγες ώρες μια μέρα για να πάρουν δύναμη από τη δύναμη της ψυχής τους …..ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ …λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι δίπλα σου αλά τις δυο τελευταίες μέρες είτε βρέχει είτε κάνει κρύο είτε χέστηκε ο Γρηγοράκος θαμε δίπλα σου….
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Νίκος Νίκαια-Ρέντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου