Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, 25-09-2013. Αρ.Πρωτ: 2169

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου ΘεσσαλονίκηςΘεσσαλονίκη, 25-09-2013.Αρ.Πρωτ: 2169


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,


Χαιρετίζουμε θετικά την απόφαση των συναδέλφων σχολικών φυλάκων του Νομού Θεσσαλονίκης , για τη γενναία αγωνιστική απόφαση , με την οποία θα επιχειρηθεί πεζοπόρος μετάβασή τους, από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην πόλη της Αθήνας.
Συγκινητική στιγμή για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το εγχείρημα των συναδέλφων σχολικών φυλάκων, που θα υποβληθούν σε ψυχική και σωματική ταλαιπωρία , εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή τους στην άδικη διαθεσιμότητα –απόλυση ,που επιχειρεί με τη μέθοδο του ξαφνικού θανάτου η σημερινή δικομματική συγκυβέρνηση του εντεταλμένου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ελπίζουμε ότι, η προσπάθεια αυτή ,θα βρει αντίκρισμα στις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων , για συσπείρωση στους αγώνες , με στόχο την ανατροπή της σημερινής πολιτικής του αίσχους που επιβάλλουν οι δανειστές –δυνάστες μας.
Ο Σ.Ε.Δ.Θ. ενθαρρύνει την προσπάθεια αυτή και στηρίζει το εγχείρημα των σχολικών φυλάκων με την έμπρακτη ψυχική, και όχι μόνο, συμπαράσταση , στο ταξίδι των τριάντα περίπου ημερών.
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 π.μ. από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους να συμμετέχουν με την παρουσία τους, προκειμένου να τιμήσουμε αυτό που εμείς , πιθανόν , δε μπορούμε να επιχειρήσουμε.
Επιτέλους, συνάδελφοι, ο κλάδος έχει την ανάγκη στήριξης από όλους μας.


ΤΟ Δ.Σ.
https://www.facebook.com/ergatisdimou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου