Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

 ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-07-2013



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ


Αγαπητοί μας  Συμπολίτες και Συμπολίτισσες ΕΔΕΣΣΑΪΟΙ.            Ίσως είναι μια από τις τελευταίες φορές που θέλουμε να επικοινωνήσουμε ξανά  μαζί σας.  Είμαστε οι  ΣΧΟΛΙΚΟΙ-ΦΥΛΑΚΕΣ του ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ  και σχεδόν όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας στα Σχολεία που βρίσκονται και τα παιδιά μας.
Σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα που όλοι ξέρουμε, η απόφαση των κυβερνώντων κατ’ εντολή των πάνω από αυτούς  TROΪΚΑ-ΔΝΤ και άλλων καταστροφέων της Πατρίδας μας, ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ θεσμός των ΣΧΟΛΙΚΩΝ-ΦΥΛΑΚΩΝ     Κ  Α  Τ  Α  Ρ   Γ  Ε  Ι  Τ  Α  Ι   με νόμο και ακόμη  μερικές οικογένειες προστίθενται στην ΑΝΕΡΓΙΑ (ανάπτυξη το λένε) και στην ΑΝΕΧΕΙΑ. Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω με τις υπηρεσίες των Δήμων να αποξηλώνονται. Δομές και υπηρεσίες στο πλευρό του ΠΟΛΙΤΗ διαλύονται. Ξέρουν οι πολίτες άραγε τι σημαίνει να στερηθούν οι ΔΗΜΟΙ  τις υπηρεσίες των ΣΧΟΛΙΚΩΝ-ΦΥΛΑΚΩΝ;;;
Ξέφραγο αμπέλι τα Σχολεία μας από αρχές Αυγούστου λόγω της ΑΠΟΛΥΣΗΣ των ΣΧΟΛΙΚΩΝ-ΦΥΛΑΚΩΝ. Θα έχουμε επιστροφή   20 χρόνια πίσω με λεηλατημένα Σχολεία, Σύριγγες στις αυλές και στους ενδοσχολικούς χώρους και με Απροστάτευτα τα ΠΑΙΔΙΑ μας από εξωσχολική και ενδοσχολική βία. Οι δαπάνες για την συντήρηση των σχολείων από το 2.000 έχουν  ΜΕΙΩΘΕΙ κατά  3 / 4  λόγω φύλαξης, τις οποίες σε λίγο θα πληρώνουμε ΟΛΟΙ ως πολίτες από την τσέπη μας.
Ήρθε η ώρα να ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ για άλλη μια φορά την ΑΜΕΡΙΣΤΗ – ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.  Ελάτε μαζί μας να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την καταστροφική πολιτική που καταδικάζει κάθε μέρα την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Δεν είναι μόνο ότι χάνουμε εμείς την εργασία μας στην οποία ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, αλλά είναι ζήτημα ΖΩΗΣ  ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ της όμορφης ΈΔΕΣΣΑΣ αλλά και της ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ….ΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ                                                                                    ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ-ΦΥΛΑΚΕΣ του ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου